Cum cumpar

Cumpararea se poate face fie prin înregistrarea cumparatorului si logarea acestuia, fie prin introducerea datelor personale la finalizarea comenzii. Deasemenea, exista posibilitatea comenzilor telefonice.

Daca un produs vi se pare interesant, apasati pe imaginea sau pe denumirea acestuia si veti avea afisata o pagina cuprinzând detaliile produsului. Selectarea produselor dorite se face prin apasarea butonului <Adauga la cos>. Daca ati terminat cumparaturile, alegeti metoda de livrare si de plata, cititi Termeni si conditii, apoi finalizati comanda. Veti fi directionat în pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati, sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate, sa va introduceti datele personale sau de firma si sa finalizati comanda.

La confirmarea comenzii trebuie sa specificati modalitatea de plata si livrare pentru care optati si alte detalii importante legate de comanda (cum ar fi orele la care poate fi efectuata livrarea, interfon etc.).
SE POT ECONOMICI BANI - platind factura prin bancă sau folosind PRIORIPOST-ul in loc de FUN COURIER.

În cel mai scurt timp posibil comanda dumneavoastra va fi preluata de un reprezentant al departamentului de vânzari si începe procesul livrarii produselor.Veti mai fi contactat telefonic doar daca exista probleme in procesul de livrare. Nu există valoare minimă pentru comenzi.

Clientii care nu au ridicat marfa de la curier vor putea achizitiona pe viitor doar cu plata integrala prin banca a marfurilor.